Live acumObservator 12
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Episodul 2, Liber ca pasărea cerului: Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) intră într-o mare încurcătură

Orlando, interpretat de Ștefan Bănică, și Ducu, pe care-l joacă Marius Florea Vizante, intră  într-o mare încurcătură în cel de-a doilea episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului, difuzat duminică, în prima zi de Paşte, de la ora 20:00, la Antena 1.

Orlando, interpretat de Ștefan Bănică, și Ducu, pe care-l joacă Marius Florea Vizante, intră într-o mare încurcătură în cel de-a doilea episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului, difuzat duminică, în prima zi de Paşte, de la ora 20:00, la Antena 1.

În urma afacerii cu ''apa sfințită'', Orlando Popârlan (Ștefan Bănică) și Ducu Popescu (Marius Florea Vizante) au călcat peste interesele mafiotului Ivașcu, interpretat de Răzvan Vasilescu. De aceea, oameni periculoși vor să-i elimine. Orlando apelează la prietenul lui bun, Ariciu (rol interpretat de Adrian Anghel), un copil crescut pe stradă, bătăuș de profesie, care devine omul lor de protecție. În acelasi timp, Stela (Cătălina Grama – Jojo), sora lui Ducu, se trezește cu o mare mostenire și devine proprietara mai multor imobile din Centrul Vechi'. Întâmplător, ea îl reîntâlnește pe Orlando, pentru care făcuse o pasiune în anii de școală.

Episodul 2, Liber ca pasărea cerului: Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) intră într-o mare încurcătură

Cum vor ieși din încurcătură Ducu și Orlando și ce se va întâmpla atunci când Stela îl va revedea, după mulți ani, pe băiatul pe care-l plăcea în copilărie, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi duminică, 28 aprilie, de la ora 20:00, în cel de-al doilea episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video