Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Burlacul

Știi că ai încurcat-o, atunci când mafioții te așteaptă la colț de stradă: „Numele meu este Ivașcu și mă irit rău când se bagă alții peste mine, înțelegi?

Liber ca pasarea cerului. Episod 2. Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) au dat de necaz din cauza afacerii cu „apa sfințită”. Un mafiot periculos este pe urmele lor!

Liber ca pasărea cerului. Episod 2. Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) au dat de necaz din cauza afacerii cu „apa sfințită”. Un mafiot periculos este pe urmele lor!

În urma afacerii cu „apa sfințită”, Orlando Popârlan (Ștefan Bănică) și Ducu Popescu (Marius Florea Vizante) au călcat peste interesele mafiotului Ivașcu, interpretat de Răzvan Vasilescu.

Într-o parcare pustie, Ducu este înconjurat de oamenii lui Ivașcu, un mafiot cu afaceri în București, dar care locuiește în Spania, pentru că „îi priește clima”.

„Numele meu este Ivașcu. Reține acest nume! Sunt unic importator de apă sfințită din Ierusalim și mă irit rău când se bagă alții peste mine, înțelegi? Du-te la Ronaldo ală și spune-i că-l primesc tradițional, cu biciul și cu sarea, ai înțeles?”, i-a explicat mafiotul Ivașcu lui Ducu.

Până la următoarea întâlnire cu simpaticele personaje ale serialului „Liber ca pasărea cerului”, dacă vreți să fiți la curent cu toate aventurile lui Orlando și Ducu, urmăriți paginile de Instagram vremealuiducu și eusuntorlando și pe pagina de Facebook Liber ca pasarea cerului.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube