Antena Căutare

Ariciu este singura salvare a lui Orlando și Ducu: „Nu-mi plac înmormântările! Mă gândeam să-i dăm doar o atenționare mică...”

Liber ca pasarea cerului. Episod 2. Afacerea cu apa sfințită le-a adus mai multe dureri de cap, decât câștiguri. Amenințați de mafiotu Ivașcu, Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) și-au luat măsuri de protecție.

Liber ca pasărea cerului. Episod 2. Afacerea cu apa sfințită le-a adus mai multe dureri de cap decât câștiguri. Amenințați de mafiotul Ivașcu, Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) și-au luat măsuri de protecție.

În urma afacerii cu „apa sfințită”, Orlando Popârlan (Ștefan Bănică) și Ducu Popescu (Marius Florea Vizante) au călcat peste interesele mafiotului Ivașcu, interpretat de Răzvan Vasilescu. De aceea, oameni periculoși vor să-i elimine.

Orlando apelează la prietenul lui bun, Ariciu (rol interpretat de Adrian Anghel), un copil crescut pe stradă, bătăuș de profesie, care devine omul lor de protecție.

„Băi Ariciule, mie nu-mi plac înmormântările, nu-mi place mirosul de lumânări...Mă gândeam să-i dăm doar o atenționare mică. Două coaste rupte, maxim un dinte lipsă, plus scuzele de rigoare că m-am băgat peste el”, i-a zis Orlando.

Ce trebuie să dea la schimb pentru „serviciile” Ariciului, puteți afla, urmărind materialul video de mai jos:

Până la următoarea întâlnire cu simpaticele personaje ale serialului „Liber ca pasărea cerului”, dacă vreți să fiți la curent cu toate aventurile lui Orlando și Ducu, urmăriți paginile de Instagram vremealuiducu și eusuntorlando și pe pagina de Facebook Liber ca pasarea cerului.

Acel moment când avocatul îți spune că ai devenit bogată după divorț: „Stela, ești Regina Centrului Vechi!”... Episodul 2. În timp ce Stela se îmbogățește de pe urma divorțului, Orlando și Ducu dau de necaz din cauza „apei sfințite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x