Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Orlando e "magician"! Ducu învață de la el cum să faci rost de mii de euro în câteva minute

Orlando are probleme cu banii, însă nu duce lipsă de idei. Așa că și-a pus cămașă și costum, accent ușor italienesc și a găsit o metodă de a face rost de câteva mii de euro în doar câteva minute. Ducu, venit în momentul oportun, asistă la o scenă tipică pentru Orlando: vrăjeală, nene! 

Orlando are probleme cu banii, însă nu duce lipsă de idei. Așa că și-a pus cămașă și costum, accent ușor italienesc și a găsit o metodă de a face rost de câteva mii de euro în doar câteva minute. Ducu, venit în momentul oportun, asistă la o scenă tipică pentru Orlando: vrăjeală, nene!

Așa se face că el, Orlando, jumătate român, jumătate "italian", are o viziune perfectă pentru viitor: mașinile "autonome", cică fără șofer, care scot orice femeie din încurcătura parcărilor. Pardon, el vorbește pe date! 80% dintre femei au probleme cu parcarea, mai ales cea laterală. Așa că face studii puternice pe un nou prototip de mașină. Ducu, profesorul, poate confirma!

Interlocutor îi e chiar victima, o doamnă absorbită de stilul lui cuceritor care... scoate banii!

Ducule, greu cu munca cinstită! "Îți ajung 6.000?"

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube