Live acumObservator 12
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Stela are gânduri sinucigașe: "Nu-mi zbor creierii, că murdăresc covorul. Mai bine mă spânzur, ca să par mai înaltă!"

Ea este Stela, sora lui Ducu Popescu, recent divorțată și extrem de bogată. O recomandă conturile grase, trupul subțire și rujul mereu perfect pe buze.

Ea este Stela, sora lui Ducu Popescu, recent divorțată și extrem de bogată. O recomandă conturile grase, trupul subțire și rujul mereu perfect pe buze.

Noroc mare ca fericirea Stelei sunt banii, căci altfel ar fi o femeie singură, fără bărbat și fără prieteni, stingheră într-o vilă uriașă din centrul Capitalei.

În casa sa poposește cumnata, soția lui Ducu și cei doi copii ai lor. Dora tocmai a decis să-și lase soțul, să-l părăsească, așa că Stela își primește cu brațele deschise nepoții. Totuși, tocmai a trecută printr-un divorț, gândurile ei sunt... tulburi.

Atunci când nu se gândește la bani, Stela are gânduri negre, de sinucidere. Dar le combină mereu cu umorul, căci nici să te sinucizi nu e simplu: "Nu-mi zbor creierii, că murdăresc covorul. Mai bine mă spânzur, ca să par mai înaltă!" Corect?

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube