Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Burlacul

Rămas pe străzi, Ducu a ajuns în casa lui Orlando: "Mia și Tatiana, experte în masaj erotic, încântate"

Dat afară din casă, pentru că nu și-a plătit ratele la bancă și părăsit de soție, Ducu Popescu ajunge în locuința lui Orlando. "Carstorul" e gata să clacheze în fața problemelor din care nu vede nicio ieșire. Fără casă, fără mașină, fără nevastă și copii, dar cu un prieten de nădejde, proaspăt regăsit după 20 de ani.

Dat afară din casă pentru că nu și-a plătit ratele la bancă și părăsit de soție, Ducu Popescu ajunge în locuința lui Orlando. "Carstorul" e pe punctul să clacheze în fața problemelor din care nu vede nicio ieșire. E fără casă, fără mașină, fără nevastă și copii, dar cu un prieten de nădejde, proaspăt regăsit după 20 de ani.

În casa lui Orlando e "veselie". La el își duc traiul și două domnișoare, "una cu sânii mișto, cealată cu fund bombat", experte în masaj erotic. Pe numele lor, Mia și Tatiana, ele sunt "angajatele" lui Orlando la salonul de "sensual touch".

Trist și abătut, Ducu pare să-și mai descrețească puțin fruntea atunci când Orlando îi promite că o să-l ajute: "Ție îți trebuie un plan!"

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube