Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Acel moment când avocatul îți spune că ai devenit bogată după divorț: „Stela, ești Regina Centrului Vechi!”

Liber ca pasarea cerului. Episodul 2. Fără să vrea, Stela (Cătălina Grama – Jojo) descoperă minciuna fostului ei soț. Cu puțin ajutor de la un avocat priceput, ea se trezește, peste noapte, „Regina Centrului Vechi”.

Liber ca pasarea cerului. Episodul 2. Fără să vrea, Stela (Cătălina Grama – Jojo) descoperă minciuna fostului ei soț. Cu puțin ajutor de la un avocat priceput, ea se trezește, peste noapte, „Regina Centrului Vechi”.

Stela primește o veste colosală. După ce se pregătea pentru ce e mai rău, în urma divorțului de „nenorocitul/ jegul uman/ vierme”, avocatul îi dă o veste absolut șocantă!

„Nenorocitul/ Jegul uman/ Viermele nu a declarat toată averea. Are mult, mult, mult mai mult. A încercat să ascundă totul print-o rețea de firme. Sunteți, practic, Regina Centrului Vechi.”

Până la următoarea întâlnire cu simpaticele personaje ale serialului „Liber ca pasărea cerului”, dacă vreți să fiți la curent cu toate aventurile lui Orlando și Ducu, urmăriți paginile de Instagram vremealuiducu și eusuntorlando și pe pagina de Facebook Liber ca pasarea cerului.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube