Liber ca pasarea cerului

Atunci și acum! Prin ce „transformări” a trecut Ștefan Bănică înainte de a-l juca pe Orlando în „Liber ca pasărea cerului”

 

După mai bine de 14 ani, Ștefan Bănică revine pe micul ecran, într-un serial de televiziune. Actorul îl va interpreta pe Orlando, unul dintre personajele principale din „Liber ca pasărea cerului”, ce va avea premiera dumnică, 21 aprilie, de la ora 20:00. 

De-a lungul timpului, Ștefan Bănică a devenit „om de-al casei”. De la jocuri la amintiri „senzaționale” din copilărie, artistul este nelipsit din cele mai importante emisiuni ale postului. Atunci când s-a alăturat echipei, Ștefan Bănică spunea că Antena 1 este locul în care vrea să își dezvolte cariera în televiziune.

„Am ales Antena 1 pentru că este o televiziune pe care o văd că evoluează și realizează performanță. Este un reper în materie de divertisment, iar drumul ei ascendent corespunde dorinței mele de evoluție profesională în televiziune și, mai ales, de noi experiențe, de noi emisiuni.”

La „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ștefan Bănică a dezvăluit cum a luat naștere primul său hit, „Grasa de la trei”.

„Este o întâmplare senzațională! Eram mic copil, cântam, împreună cu prietenii, în părculețul de lângă bloc.  A ieșit o puuuternică femeie la balcon. Avea un tricou cu un cal, mă rog, calul era în mărime naturală...și a aruncat cu apă fiartă spre noi! De aici a ieșit primul hit al meu: „Grasa de la trei”.  

Preselecțiile „X Factor” i-au oferit artistului un moment emoționant. Un concurent de doar 16 ani a ales să interpreteze în fața juriului o piesă din repertoriul tatălui său, „Cum am ajuns să te iubesc”. Cântată cu emoție și simplitate, piesa a trasmis emoții atât publicului cât și juriului. 

Emoţionat, Ștefan Bănică a urcat pe scenă şi l-a îmbrăţişat pe puști. „Să ştii că eu nu vin prea des pe scenă, la concurenţi”, i-a spus acesta.

În „Liber ca pasărea cerului”, Ștefan Bănică va fi Orlando, un pierde-vară talentat, pentru care viața a fost o nesfârșită aventură. Când se reîntâlnește, după 20 de ani, cu Ducu, bunul său prieten din copilărie, e același optimist incorigibil. Sărac lipit, pentru că a pierdut totul de mai multe ori, trăiește din escrocherii mărunte, dar e gata oricând să dea marea lovitură.

Primul episod al serialului de comedie „Liber ca pasărea cerului”, telespectatorii îl vor vedea, duminică, 21 aprilie, de la ora 20.00, numai la Antena 1.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI