Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Liber ca pasarea cerului

Necazul a venit de unde nu se așteptau. Orlando și Ducu, în pericol să ajungă pe drumuri: „Înștiințare, somație, evacuare. Tripleta de aur!”

Săptămâna și necazul pentru Orlando și Ducu, în serialul Liber ca pasărea cerului. Cei doi prieteni sunt la un pas de a fi evacuați din casă.

Săptămâna și necazul pentru Orlando și Ducu, în serialul Liber ca pasărea cerului. Cei doi prieteni sunt la un pas de a fi evacuați din casă.

S-a ales praful de toate planurile lor de îmbogățire. Ca să uite de griji, Orlando și Ducu au ieșit să bea o cafea în oraș. Pesimist din fire, Ducu este cu gândul la eșecurile din ultima vreme, spunându-i lui Orlando că viața lui este departe de ce și-ar fi dorit.

Iritat de atitudinea camaradului său, Orlando îi pune cireașa pe tortul amărăciunii: „Breaking news, Duculețule: înștiințare, somație, evacuare. Tripleta de aur!”

Chiria pe 14 luni nu e glumă! Cei doi trimit un mesaj „găștii de paraziți: Ariciu Cariciu și țâțoasele ninja”

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube