Liber ca pasarea cerului

Marius Florea Vizante anunță vremuri de comedie! Vremea cu Ducu, meteorologul aiurit din "Liber ca pasărea cerului!",

 

După o săptămână întreagă de ploi, soarele începe să reapară timid. Despre cum va fi vremea, aflăm de la un expert meteo special, dar mai ales liber. Liber ca pasărea cerului. Marius Florea Vizante a debutat la rubrica meteo, de la Antena 1, cu o prognoză în stilul lui Ducu Popescu, personajul pe care îl va interpreta, din 21 aprilie, de la ora 20.00, în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului.

În „Liber ca pasărea cerului”, cel mai nou serial marca Antena 1, care va avea premiera duminică, 21 aprilie, Marius Florea Vizante interpretează rolul lui Ducu Popescu, un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde în aceeași zi serviciul, casa și mașina, iar soția îl anunță că vrea să divorțeze. În ziua în care este concediat, Ducu îl reîntâlnește pe Orlando Popârlan, cel mai bun prieten al său din copilărie care, la rândul său, trece printr-o criză. Rolul lui Orlando este interpretat de Ștefan Bănică.

Nu-l ratați pe simpaticul Ducu, în fiecare seară, la rubrica meteo a Observatorului! Și mai ales, nu ratați marea premieră "Liber ca pasărea cerului", duminică, 21 aprilie, de la 20:00, la Antena 1!

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe