Antena Căutare

El este Ducu Popescu, meteorologul "Liber ca pasărea cerului"! Debutează duminică, 21 aprilie, ora 20

Vremea a împărţit România în două astăzi. Ninsoare în Bucovina şi soare generos în sudul ţării. Ce se va întâmpla mâine, 18 aprilie, aflăm de la un expert meteo cu greutate. El este Ducu Popescu, meteorologul care, începând de duminică, ora 20:00, la Antena 1, e "Liber ca pasărea cerului"!

Vremea a împărţit România în două astăzi. Ninsoare în Bucovina şi soare generos în sudul ţării. Ce se va întâmpla mâine, 18 aprilie, aflăm de la un expert meteo cu greutate. El este Ducu Popescu, meteorologul care, începând de duminică, ora 20:00, la Antena 1, e "Liber ca pasărea cerului"!

Marius Florea Vizante interpretează rolul lui Ducu Popescu, un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde în aceeași zi serviciul, casa și mașina, iar soția îl anunță că vrea să divorțeze. În ziua în care este concediat, Ducu îl reîntâlnește pe Orlando Popârlan, cel mai bun prieten al său din copilărie care, la rândul său, trece printr-o criză. Rolul lui Orlando este interpretat de Ștefan Bănică.

Nu-l ratați pe simpaticul Ducu, în fiecare seară, la rubrica meteo a Observatorului! Și mai ales, nu ratați marea premieră "Liber ca pasărea cerului", duminică, 21 aprilie, de la 20:00, la Antena 1!

Orlando are spatele asigurat! Cine sunt Mia și Tatiana, cele mai sexy vecine din serialul „Liber ca pasărea cerului”... Ștefan Bănică și Cătălina Grama, cuceriți de personajele din „Liber ca pasărea cerului”: „Toată lumea se regăsește în Or...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x