Live acum
Prime Time 20:00Film: Glont in cap

Liber ca pasarea cerului

Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) caută calea spre iluminarea interioară, în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului

O întâmplare neprevăzută care are loc la salonul de masaj erotic din clădirea în care locuiesc le dă o nouă idee de afacere lui Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante), duminică, 2 iunie, de la ora 20:00

O întâmplare neprevăzută care are loc la salonul de masaj erotic din clădirea în care locuiesc le dă o nouă idee de afacere lui Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante), duminică, 2 iunie, de la ora 20:00, într-un nou episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului. Afacere în urma căreia cei doi prieteni speră să obțină rapid banii mulți de care au atâta nevoie în această perioadă mai puțin fericită a vieții lor.

Celebrul doctor de peste Prut Eftemiu Varlaam, autor al cărții “Calea spre adevărata iluminare interioară”, leșină în timp ce se află în salonul de masaj erotic în care lucrează Mia (Alma Costin) și Tatiana (Laila Abdel Hafiz), prietenele și vecinele lui Orlando, din Centrul Vechi. Orlando află că profesorul de dezvoltare personală are o conferință pe bani mulți în acea seară, în București, fapt ce îl determină să declanșeze Operațiunea “Eftemiu Varlaam”. Se dă drept “managerul și agentul personal” al acestuia și îl deghizează pe prietenul său, Ducu, în profesor. Situația se complică atunci când sora lui Ducu, Stela (Cătălina Grama – Jojo), și soția acestuia, Dora (Andreea Samson), apar pe neașteptate la aceeași conferință.

Din distribuția acestui episod mai fac parte Adrian Anghel (Ariciu’, prietenul lui Orlando) și invitații speciali Monica Davidescu (în rolul organizatoarei conferinței) și Cosmin Seleși (în rolul profesorului Eftemiu Varlaam).

Cum se va încheia această nouă aventură a lui Orlando și Ducu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea duminică, 2 iunie, de la ora 20:00, într-un nou episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube