Liber ca pasarea cerului

Ultimul episod din „Liber ca pasărea cerului”! Orlando și Ducu s-au transformat în detectivi particulari, dar unul dintre ei a suferit un șoc

 

În ultimul episod al serialului „Liber ca pasărea cerului”, Orlando și Ducu au pus în aplicare un nou plan, cu speranța de a da lovitura și a câștiga banii de care au atât de multă nevoie.

Pe terasa de la parterul clădirii în care locuiește, în Centrul Vechi, Orlando a auzit întâmplător discuția pe care un om de afaceri din domeniul finanțelor a avut-o la telefon cu soția lui. Și, pentru că acesta bănuia că nevasta îl înșală, Orlando s-a oferit să o urmărească.

Și, bineînțeles, când „vorbim de sufletele noastre”, nu ne mai uităm la bani, nu? Ce sunt 1.000 de euro, pe zi de urmărire, ori șapte zile, când „domnul Castor”, detectivul, e „top”?

Domnul „Castor”, însă, a avut parte de o mare surpriză, urmărind-o pe soția omului de afaceri.

„Nu pot să cred! E la terasă cu unul. Măi, deci are o întâlnire cu cineva la terasă! Simt că înnebunesc”, i-a raportat Ducu lui Orlando pin stație, care l-a zorit să filmeze tot, dar fără să știe că „detectivul” tocmai s-a împotmolit… Într-un alt caz, unul mai personal.

Ducu și-a surprins soția, Dora, pe terasă, în compania unui alt bărbat.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI