Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Liber ca pasarea cerului

SEZONUL 1 | INTEGRAL

Ultimul episod din „Liber ca pasărea cerului”! Orlando și Ducu s-au transformat în detectivi particulari, dar unul dintre ei a suferit un șoc

În ultimul episod al serialului „Liber ca pasărea cerului”, Orlando și Ducu au pus în aplicare un nou plan, cu speranța de a da lovitura și a câștiga banii de care au atât de multă nevoie.

În ultimul episod al serialului „Liber ca pasărea cerului”, Orlando și Ducu au pus în aplicare un nou plan, cu speranța de a da lovitura și a câștiga banii de care au atât de multă nevoie.

Pe terasa de la parterul clădirii în care locuiește, în Centrul Vechi, Orlando a auzit întâmplător discuția pe care un om de afaceri din domeniul finanțelor a avut-o la telefon cu soția lui. Și, pentru că acesta bănuia că nevasta îl înșală, Orlando s-a oferit să o urmărească.

Și, bineînțeles, când „vorbim de sufletele noastre”, nu ne mai uităm la bani, nu? Ce sunt 1.000 de euro, pe zi de urmărire, ori șapte zile, când „domnul Castor”, detectivul, e „top”?

Domnul „Castor”, însă, a avut parte de o mare surpriză, urmărind-o pe soția omului de afaceri.

„Nu pot să cred! E la terasă cu unul. Măi, deci are o întâlnire cu cineva la terasă! Simt că înnebunesc”, i-a raportat Ducu lui Orlando pin stație, care l-a zorit să filmeze tot, dar fără să știe că „detectivul” tocmai s-a împotmolit… Într-un alt caz, unul mai personal.

Ducu și-a surprins soția, Dora, pe terasă, în compania unui alt bărbat.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro