Antena Căutare

„El mă provoacă. Ne cățărăm unul pe altul”. Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, dezvăluiri de la filmările pentru „Liber ca pasărea cerului”

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante au făcut dezvăluiri din culisele serialului „Liber ca pasărea cerului”, ce va avea premiera duminică, 21 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1. Actorii au explicat de ce consideră că sunt potriviți pentru interpretarea rolurilor principale.

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante au făcut dezvăluiri din culisele serialului „Liber ca pasărea cerului”, ce va avea premiera duminică, 21 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1. Actorii au explicat de ce consideră că sunt potriviți pentru interpretarea rolurilor principale.

Orlando și Ducu, cele două personaje principale din serial, interpretate de Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, se cunosc din copilărie și se reîntâlnesc după 35 de ani. Cei doi încearcă să facă avere din mici escrocherii.

„Există o chimie și asta a fost de la bun început. Noi ne știm de foarte multă vreme. În urmă cu vreo 17 ani am făcut o parodie împreună și ne-am regăsit. Într-adevăr – jucăm două personaje extrem de diferite și noi doi suntem extrem de diferiți și asta este esențial pentru cursivitatea serialului și cred că e un loz câștigător. Cred că Ducu și Orlando sunt un nou cuplu pe micul ecran”, a spus Ștefan Bănică.

„Mișto e că suntem complementari. Așa cum suntem diferiți și ca arătare și în viață și în roluri, suntem cumva și în ce privește meseria – el mă provoacă și mă surprinde cu niște lucruri și sper că și eu pe el. Și de aici ne cățărăm unul pe altul”, a spus și Marius Florea Vizante.

Ștefan Bănică a mai explicat că, din punctul lui de vedere, nu ar fi putut juca alți doi actori foarte buni, dar fără chimie între ei, nu ar fi putut interpreta rolurile principale din „Liber ca pasărea cerului”.

„Aici nu este vorba despre un one-man-show, ci despre un cuplu care poate funcționa doar prin chimie. Alți doi actori foarte buni, dar fără chimie între ei, nu cred că ar fi fost potriviți pentru genul acesta. Nici noi, dacă nu am fi avut această chimie probabil că nu s-ar fi născut acest cuplu”, a mai spus Ștefan Bănică.

Actorul a vorbit și despre personajul lui, Orlando, explicând ce influență are asupra acestuia întâlnirea cu Ducu – personajul lui Marius Florea Vizante.

„Orlando este liber, nu are nicio obligație, nu are nici familie, nici nu își dorește acest lucru pe față, dar el e un șmecheraș cu suflet. Eu trăiesc din mici escrocherii. El încearcă să mă determine să mă las de prostii, iar eu încerc să îl fac să se apuce de prostii”, a precizat Ștefan Bănică.

„Prin întâlnirea cu Ducu, Orlando devine conștient de adevăratele valori ale vieții – el având familie, doi copii, datorii…”, a adăugat actorul.

Serialul Liber ca pasărea cerului are premiera duminică, 21 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Detalii fierbinți despre actorii din serialul „Liber ca pasărea cerului! „Am intrat în locuri interzise și...”... Cine a avut curajul să stea la masa lui Ștefan Bănică? Pepe și CRBL, moment tensionat pe scena „Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x