Antena Căutare

Surpriză de proporții! Orlando a căzut în genunchi în fața Stelei, de ziua ei

Surpriză de proporții în ultimul episod al serialului „Liber ca pasărea cerului”! Orlando a căzut în genunchi în fața Steluței, de ziua ei.

Surpriză de proporții în ultimul episod al serialului „Liber ca pasărea cerului”! Orlando a căzut în genunchi în fața Steluței, de ziua ei.

Mai întâi, numind-o „o femeie sofisticată”, Orlando i-a dăruit Stelei o bijuterie superbă „de familie” – o broșă în formă de aripi.

Stela a vrut să știe, desigur, și ce mesaj au aceste aripi pe care i le-a dăruit Orlando.

„Să zbori? Sau libertate? Uite, să zicem, «liber ca pasărea cerului», exact așa cum sunt eu”, i-a răspuns el, precizându-i apoi că uitându-se la Ducu și la familia lui, se gândește că… „E momentul”… Să ce? Să își întemeieze o familie?

În clipa următoare, Orlando s-a așezat în genunchi în fața Stelei, spre surprinderea ei. „Steluța, vreau să-ți fac o surpriză pe care n-ai trăit-o în viața ta. Închide ochii. Gata?”, i-a spus el.

De toate speranțele Steluței s-a ales, însă, praful. „Ești un tâmpit incurabil, jur!”, a reacționat ea la „surpriza” pregătită de Orlando.

Ultimul episod din „Liber ca pasărea cerului”! Orlando și Ducu s-au transformat în detectivi particulari, dar unul dintr... Ce s-a întâmplat în ultimul episod al serialului „Liber ca pasărea cerului”. Adrenalină maximă pentru Orlando și Ducu, d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x