Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Sacrificiul

A fost aruncată la tomberon bolnavă și incapabilă să se miște. Soarta cățelușei Fawna s-a schimbat radical!

Căţeluşa pe nume Fawna, bolnavă, a fost găsită abandonată într-un tomberon de către cea care a adoptat-o cândva. Stăpâna ei care locuise până atunci în statul Pennsylvania, a vrut să scape de Fawna pentru a se muta cu prietenul ei în Texas, așa că a decis să scape de micuța cățelușă aruncând-o la gunoi, desi stia că sănătatea ei este șubredă.

Soarta cățelușei Fawna s-a schimbat radical!

Cățelușa Fawna a stat în tomberon incapabilă să se mişte, să se hrănească sau să ceară ajutor.

Căţeluşa a stat aşa timp de 3 zile, până când una dintre persoanele responsabile cu ridicarea gunoiului a descoperit-o.

Lui Nathan Binnie nu i-a venit să-şi creadă ochilor. Căţeluşa era încă în viaţă şi i-a frânt inima când a văzut-o cât de subnutrită este, aşa că i-a dat ceva să mănânce. Apoi a dus-o la adăpostul Humane Society din Westmoreland pentru îngrijiri, potrivit livebizmedia.

Veterinarul şi-a dat seama că fosta ei proprietară nu şi-a asumat niciodată responsabilitatea îngrijirii ei, mergând până în punctul în care Fawna ajunsese doar piele şi os.

Femeia a pus-o într-un sac de gunoi ca să nu poată scăpa sau cere ajutor şi a abandonat-o într-un tomberon. Apoi a dat totul uitării şi şi-a văzut de drum!

Dar când Fawna a ajuns în adăpost, Megan Fritz, una dintre voluntarele acestei asociaţii, s-a îndrăgostit iremediabil de biata căţeluşă şi a decis să o adopte, fiindu-i aproape în fiecare moment al vindecării sale.

Cu o răbdare infinită, dar mai ales cu multă dragoste, cei de la adăpost au reuşit să o ajute să-şi revină, ajungând să cântărească 32 de kilograme după câteva luni.