Căutare Live

Acești ochi frumoși ascund un detaliu uluitor și o inteligență superioră, rar întâlnită. Povestea cățelului Eclipse

Natura a înzestrat toate speciile vii cu o inteligență nativă care, de cele mai multe ori, uimește. O căţeluşă neagră, metiş de labrador cu mastiff, pe nume Eclipse, a devenit senzația internetului și și-a uluit stăpânul cu un gest de care nu toate animalele ar fi capabile.

Acești ochi frumoși ascund un detaliu uluitor și o inteligență superioră, rar întâlnită. Povestea cățelului Eclipse

Eclipse călătoreşte singură, zilnic, cu autobuzul la locul de joacă pentru câini, unde petrece câteva ore apoi se reîntoarce acasă, tot cu autobuzul, potrivit Mirror.

Când termină, se îndreaptă spre staţia de autobuz ca să prindă o cursă înapoi spre casă. Ea foloseşte biletul pe care îl are prins de zgardă.

Povestea a început atunci când Jeff, stăpânul lui Eclipse, nu a luat autobuzul pentru că nu își terminase țigara, iar data următoare nedorind să mai întârzie plimbarea, Eclipse l-a lăsat pe Jeff în urma şi a sărit în autobuz. A mers câteva staţii şi a coborât atunci când autobuzul a ajuns la parc.

Toţi şoferii de autobuz de pe acel traseu o cunosc pe Eclipse şi o iau dacă o văd că aşteaptă în staţie. Ei fac mereu o oprire la parc, chiar dacă Eclipse uită să apese pe buton pentru deschiderea uşilor.

Căţeluşa are propria pagină de Facebook, numită „Eclipse, căţeluşa din Seattle care se plimbă cu autobuzul”, şi are aproximativ 50.000 de fani care distribuie fotografiile şi poveştile despre ea.

Într-o postare pe Facebook care a devenit virală, fiind distribuită de 290.000 de ori, Robbie Lauren a spus că Jeff şi-a dat rapid seama că Eclipse cunoştea foarte bine drumul şi curând a a avut încredere să o lase singură, ştiind că întotdeauna se va reîntoarce două ore mai târziu.

„Toţi şoferii de autobuz o cunosc şi îi face să zâmbească. Mulţi pasageri care folosesc frecvent acea rută se bucură să o vadă zilnic şi deseori se aşează lângă ea”, a scris ea, potrivit Mediafax.

Eclipse are până şi aprobarea poliţiei, atâta timp cât şoferii de autobuz sunt de acord cu această înţelegere”, a mai explicat Robbie Lauren.

Un bărbat a “purtat” un șarpe viu pe post de mască în autobuz. Cum arăta și ce reacție au avut ceilalți călători când l-... Primul maidanez ce se va muta la Casa Albă! Ce poveste uimitoare are Major, câinele lui Joe Biden...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri