Căutare Live

Pare animal de companie, dar este un adevărat câine polițist! Căţeluşa Teba i-a dus pe polițiștii din Maramureș la ușa criminalului

Are doar 4 ani, este carismatică şi foarte inteligentă şi este unul dintre cei mai eficienţi poliţişti din Maramureş. Vorbim despre căţeluşa Teba, un ciobănesc german care se laudă cu o mulţime de cazuri rezolvate alături de partenerul ei Zoltan Bandi. Cei doi fac o echipă extraordinară şi au fost deja premiaţi.

Teba, câine polițist din Maramureș

Zoltan şi Teba sunt cel mai bun cuplu om-câine al Poliţiei Române. La numai 4 ani, Teba şi-a obţinut titlul după ani de antrenament şi o mulţime de cazuri rezolvate.

Ca să ajungă la asemenea performanţe, Teba şi Zoltan îşi încep fiecare zi cu 4 ore de antrenament. Într-o curte interioară a Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, cățelușa sare peste obstacole și execută comenzile primite de la partenerul ei. Cumințenia și reușitele îi sunt însă și răsplătite.

Cazul unei duble crime, rezolvat de cățelușa polițist Teba

Unul dintre cazurile rezolvate cu ajutorul ei a fost o dublă crimă, iar Teba a fost cea care i-a condus pe anchetatorii drept la casa criminalului.

Printre atâtea cazuti rezolvate, Tebei îi rămâne timp şi pentru concursuri. În acest moment se pregătește pentru Campionatul Național de Dresaj, competiție care va avea loc la finele acestui an.

Peste trei ani Teba va ieşi la pensie. Nu îşi va părăsi însă partenerul. Zoltan spune că, deşi îi va fi greu fără ea la muncă, speră ca se va bucura de compania Tebei în timpul liber.

Teba nu este singurul câine al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. Grupa Canină are alți 11 căţei, fiecare dintre ei specializat pe diferite domenii.

Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x