Căutare Live

Primul maidanez ce se va muta la Casa Albă! Ce poveste uimitoare are Major, câinele lui Joe Biden

Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, obținând mai bine de 71.000.000 de voturi și mulți au încercat să descopere cât mai multe informații despre cel care urmează să devină cel de-al 46-lea președinte american.

Jill Biden, soția președintelui american Joe Biden (Sursa: Instagram)

Este cunoscut deja faptul că, odată ce un președinte american este ales, acesta se mută împreună cu familia la Casa Albă, un loc emblematic pe care îl vedem adesea în filme și documentare ca fiind unul dintre cele mai sigure de pe planetă.

Joe Biden are doi câini, dintre care unul salvat dintr-un adăpost

Joe Biden se va muta astfel cu soția sa, Jill, de meserie profesoară. Prima Doamnă a anunțat că nu va renunța la meseria pe care o îndrăgește acum, spre marea surprindere a tuturor.

citește și: Ce vrea să facă Jill Biden, soția președintelui ales, după numirea în funcție a lui Joe Biden

Un alt lucru care i-a uluit pe oamenii din întreaga lume este faptul că la Casa Albă va exista, pentru prima oară în istorie, și un câine maidanez! Joe Biden și soția sa au doi câini, Champ și Major.

Primul maidanez ce se va muta la Casa Albă! Ce poveste uimitoare are Major, câinele lui Joe Biden

Major (dreapta), câinele salvat de Joe Biden dintr-un adăpost (sursa: instagram)

Major (dreapta), câinele salvat de Joe Biden dintr-un adăpost (sursa: instagram)

Acesta din urmă a fost salvat de către președintele american. În 2018, fiica acestuia a descoperit niște pui de căței abandonați și nu a mai durat mult până când în familie a apărut și Major, al doilea câine, adoptat de la un adăpost.

citește și: S-a născut un cățel cu blana verde! Ce explicație există pentru culoarea inedită a animalului

Au fost șase pui care au ingerat substanțe otrăvitoare, dar medicii veterinari au reușit să-i salvezi pe toți iar puii au fost în scurt timp adoptați. Astfel, Major a intrat în familia lui Joe Biden.

Cu siguranță că vom mai auzi despre cei doi câini ai președintelui american Joe Biden, mai ales după ce familia se va muta la Casa Albă.

Acești ochi frumoși ascund un detaliu uluitor și o inteligență superioră, rar întâlnită. Povestea cățelului Eclipse... Campioana Ana Maria Brânză, scene emoționante alături de "copilașul" ei, cățelul Duras. O zi din viața sportiv...
Ultimele știri