Antena Căutare

Măgăruşul abandonat de stăpân, bucuria unor copii sărmani din Gorj. A fost găsit pe câmp, mort de foame și rănit de câini

Un măgăruș abandonat şi-a găsit liniştea şi un stăpân iubitor într-o comună din Gorj! Bătrân şi lăsat să moară pe un câmp, măgarul - care fusese atacat de câini şi suferea de foame - a fost salvat chiar de primarul localităţii care a decis să-l ia acasă.

În noua sa curte, măgarul, botezat Robi, şi-a făcut prieteni din momentul în care s-a pus pe picioare. Un armăsar care, în mod surprinzător, l-a acceptat din prima şi câţiva copilaşi, care îl vizitează zi de zi.

Măgăruşul Robi are 30 de ani, dar trăieşte acum viaţa unui pensionar fericit. Este liniştit,îngrijit şi are parte de mere proaspete şi mângâieri în fiecare zi. Cristina, Timeea şi David locuiesc în apropiere şi nu lasă nicio zi să treacă fără să vină în vizită la prietenul lor necuvântător.

Animalul a rătăcit o lună de zile pe câmpul pe care a fost abandonat

Până să ajungă la noul stăpân, Robi a rătăcit o lună pe marginea drumului. Era nemâncat, bolnav şi fusese atacat de câini. A avut însă noroc că a întâlnit şi oameni buni care nu l-au lăsat să moară.

Proprietarul de acum, primar în comuna Drăguţeşti, spune că i-a găsit imediat un loc în gospodărie lui Robi. I-a găsit şi un prieten. Şi promite că-l va îngriji până în ultima zi a vieţii lui cu aceeaşi afecţiune.

Dar Robi are acelaşi efect asupra tuturor. Aşa se face că toţi cei care ajung să-l cunoască îl îndrăgesc şi îşi doresc să mai vină la el.

Pare animal de companie, dar este un adevărat câine polițist! Căţeluşa Teba i-a dus pe polițiștii din Maramureș la ușa c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x