Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

O femeie și-a dus câinele la veterinar, dar a trăit un adevărat șoc! Descoperirea a lăsat-o mută

O femeie a decis să meargă cu câinele la cabinetul veterinar ca să-l tundă, dar a trăit un adevărat șoc atunci când a venit să recupereze animalul! Ce a descoperit, peste doar câteva ore?

Ce a pățit câinele, la cabinetul veterinar

Atunci când ai un câine extrem de blănos există posibilitatea să alegi să-l tunzi, ca să îți protejezi casa de cantitatea mare de păr ce ar putea ajunge peste tot, de la covor și până la canapea sau fotolii.

La asta s-a gândit și Carley Coca din statul american Florida, care și-a dus câinele din rasa Samoyed la un cabinet veterinar și a cerut ca patrupedul să fie tuns. Nu i-a explicat exact frizerului ce își dorește, așa că acesta și-a permis libertate deplină!

Practic, bărbatul și-a dat frâu liber imaginației și s-a apucat de tuns câinele. După doar câteva ore, femeia s-a întors la cabinetul veterinar ca să ia câinele, dar a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut rezultatul!

O femeie și-a dus câinele la veterinar, dar a trăit un adevărat șoc! Descoperirea a lăsat-o mută

Ce a pățit câinele, la cabinetul veterinar

„Acesta nu e câinele meu”, a sărit femeia când și-a recuperat animalul de companie.

Câinele arăta de parcă era dintr-o rasă complet diferită și imaginea de Samoyed alb, mare și pufos era acum doar o simplă amintire, de demult!

Femeia a făcut haz de necaz și a postat poze cu câinele, pentru a împărtăși și altora din experiența trăită. Așa cum era de așteptat, imaginile au devenit imediat virale în toată lumea, stârnind un val uriaș de glume și hohote de râs.

Recomandari