Antena Căutare

Pisică cu puteri vindecătoare, scoasă la vânzare. Cât costă felina și de unde poate fi achiziționată

O pisică a fost scoasă la vânzare cu prețul de 320.000 de dolari. Proprietarul, care este din Rusia, susține că felina lui are puteri vindecătoare.

Bărbatul spune că a găsit pisica în urmă cu doi ani, la mormântul unui vindecător din Siberia. Pisica nu este de rasă, însă de când este în grija acestui proprietar, i-ar fi schimbat radicat viața în bine, după cum declară bărbatul.

Stăpânul pisicii, susține că de câte ori are îndoieli, de fiecare data are câte un vis în care i se spune ce trebuie să facă, oferindu-se soluții pentru problemele sale.

Ori de câte ori am îndoieli, am întotdeauna un vis în care totul devine clar și mi se spune ce să fac”, spune bărbatul, conform libertatea.ro.

În anunțul de vânzare, rusul specifică faptul că cineva are acum mare nevoie de această pisică, pe care o scoate la vânzare cu fabuloasa sumă de 20 milioane de ruble, echivalentul a 320.000 de dolari.

Prin anunțul său, bărbatul a atras atenția a zeci de mii de vizualizări, motiv pentru care a fost invitat la o emisiune pe postul de televiziune Mosva 24, unde bărbatul a recunoscut că ar putea să ofere gratuit pisica, prețul cerut fiind doar pentru a atrage atenția asupra anunțului său.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x