Antena Căutare

Un pisoi înghețat, care stătea ascuns, abia a observat că este salvat. Ce a făcut, la scurt timp, a surprins pe toată lumea. VIDEO

Pe un șantier din Bronx, o pisicuță s-a ascuns printre dărâmături, luptând să supraviețuiască.

Pe un șantier din Bronx, New York City, o pisicuță s-a ascuns printre dărâmături, luptând să supraviețuiască.

Capură foto Instagram @puppykittynycity

Neavând nimic care să o protejeze de frigul iernii, pisica era practic înghețată.

Citește și: O femeie a găsit un pui de pisică pe stradă, așa că l-a luat acasă, să aibă grijă de el. Ce „secret” a descoperit apoi la animal

Câțiva muncitori au găsit un pisoi înghețat la fața locului, așteptând ajutor. Ce a urmat

Ea nu ar mai fi rezistat mult, însă minunea s-a produs. Mai mulți muncitori în construcții au auzit mieunatul stins, au căutat-o, au găsit-o și au contactat imediat o asociație pentru animale, ca să-i ajute.

„Lucrătorii din construcții i-au auzit strigătele cu o zi înainte și au căutat-o. Când au găsit-o, era înghețată. Când am ajuns [acolo] temperatura ei era atât de scăzută încât nici măcar nu a fost înregistrată pe un termometru. Nu putea să-și ridice capul. Am dus-o direct la spitalul de urgență”, a declarat Meagan Licari, președinta unui ONG pentru salvarea și protecția animalelor, pentru publicația The Dodo.

Yankee era atât de înfrigurată și de fragilă, încât abia dacă a observat că era salvată. Odată ajunsă la spital, veterinarii au avut imediat grijă de ea.

Citește și: O femeie a găsit un pui de pisică abandonat. L-a luat acasă și l-a ținut câteva luni, dar și-a dat seama că este altceva

Odată ce pisicuța a început să se încălzească și să mănânce, și-a revenit la viață. Mai mult, Meagan a fost foarte surprinsă cum Yankee s-a transformat ulterior într-un pisoi jucăuș. Este conștientă că animalul a fost salvat la timp.

„I-au trebuit trei zile [în spital] pentru a-și reveni la normal. A avut nevoie de multă susținere, iar acum este un pisoi fericit!”, a mai spus ea.

Imediat ce Yankee s-a vindecat, personalitatea ei curioasă și curajoasă a ieșit la iveală. Nu a trecut mult timp până a fost adoptată de o familie. În noua ei locuință, primește toată iubirea și atenția pe care le merită.

Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x