Antena Căutare

O femeie a găsit un pui de pisică abandonat. L-a luat acasă și l-a ținut câteva luni, dar și-a dat seama că este altceva

O femeie din Argentina are o poveste inedită, asta după ce s-a hotărât să ia acasă un pui de pisică abandonat. Ce a descoperit, de fapt.

O femeie a găsit un pui de pisică abandonat. L-a luat acasă și l-a ținut câteva luni, dar și-a dat seama că este altceva

captură Twitter

Tânăra și fratele ei se plimbau liniștiți pe stradă, când au dat de doi pisoi lăsați în voia sorții, așa că i-au luat cu ei acasă.

Citește și: Întâmplare neobișnuită pentru un bărbat. Calul lui s-a întors acasă după 8 ani: „Se comportă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”

O femeie a găsit un pui de pisică abandonat. Ce a urmat după

Florencia Lobo și fratele ei, originari din Argentina, se plimbau pe stradă când au dat de doi pui de pisică abandonați, care stăteau lângă mama lor care, din nefericire, murise.

Florencia și fratele ei au presupus că mama pisicuțelor a murit fie în timpul travaliului, fie după ce născuse puii.

Văzând ce s-a întâmplat, cei doi au luat puii de pisică și i-au dus acasă, pentru a-i îngriji și a le da să mănânce. Din păcate, doar unul dintre pisoi a supraviețuit, rămânând unul singur, pe care l-au numit Tito.

Citește și: Pare o creatură misterioasă, dar după spălare și cosmetizare iese la suprafață adevarata rasă. Ce este acest animal, de fapt

Florencia l-a adoptat pe Tito și a avut grijă să nu-i lipsească absolut nimic. Puiul de pisică deja se obișnuise cu stăpâna sa, fiind destul de afectuoasă și de jucăușă.

Două luni mai târziu însă Florencia l-a dus pe Tito la veterinar pentru un control de rutină. Medicul s-a uitat la Tito și a știut că ceva nu era în regulă.

Nu știa ce era Tito, tot ce știa era că nu era o felină „normală”, așa că i-a dat numărul de contact al unei rezervații locale.

La recomandarea medicului veterinar, Florencia l-a dus pe Tito la rezervația naturală Horco Molle, unde angajații au confirmat că pisica era un jaguarundi, o pisică sălbatică mică găsită în America de Sud și în sudul Americii de Nord, care face parte din genul Puma.

Citește și: O femeie a filmat cum reacționează câinele său, atunci când îi spune că e frumos. Filmarea e virală pe TikTok

Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x