Ai un eveniment important, afla cum trebuie sa te pregatesti cel mai bine!

La început, când afli de o invitație la un eveniment important te bucuri, dar apoi apar următoarele întrebări: ”Ce fac?”, ”Cu ce mă îmbrac?”, ”Cum îmi fac părul?” sau ”Cu ce îmi accesorizez rochia de seară?”

Rochie de seară

https://www.elenaperseil.com/catalog/luxury.html

Este important să acorzi atenție acestui eveniment, pentru tine, dar și din respect pentru cei care te-au invitat. De multe ori nu prea ai timp să te ocupi de alegerea ținutei pentru că ești ocupată, dar nu uita un lucru: pozele vor rămâne!

E important să ai un look cât mai interesant și atrăgător, de aceea, alegerea unei rochii de lux care să ți se potrivească și să-ți reprezinte personalitatea reprezintă un aspect esențial!

Chiar dacă nu ai un corp de manechin, poți arăta bine

Ca și specialist în design vestimentar, Elena Perseil, analizează, în primul rând, forma corpului, și sătuiește pe oricine caută o rochie să facă la fel!

În opinia Elenei Perseil, dacă ai o talie mai frumoasă e bine să o pui în valoare și să alegi rochii cu tăietură în talie. Dacă ai un bust frumos, un decolteu generos va fi cu siguranță în avantajul tău.

Tot timpul avem ceva ce vrem să punem în valoare și e bine să ne concentrăm pe asta. Poate ai o gambă frumoasă, iar atunci o deschidere pe picior e foarte binevenită. Nu trebuie să cauți toate aceste aspecte într-o singură rochie, dar să prioritizezi ce e în avantaj pentru tine!

Și, desigur, trebuie ținut cont și de personalitățile diferite. Elena Perseil spune că îi este foarte ușor să creeze rochii feminine și senzuale, senzualitatea fiind importantă.

De asemenea, dacă îți dorești un stil mai prețios, atunci o rochie tip prințesă sau în formă de A va avea un impact vizual deosebit. Așa cum ai văzut și la vedetele de la Hollywood, acestea poartă deseori pe covorul roșu rochii tip prințesă, iar impresia artistică estetică este de impact. În plus, dacă ai șolduri mai proeminente, această formă te va ajuta.

Pentru o ținută mai sofisticată, rochia brodată manual este de asemenea foarte elegantă și rezistă în timp ca și tendință. Rochiile de seară de acest tip vor fi mereu căutate și vor rămâne la modă. Vei avea, de asemenea, un impact pozitiv oriunde vei merge.

E bine să știi ce imagine dorești să dai, ce aspect al personalității tale vrei să pui în valoare și atunci să ții cont de acestea atunci când îți alegi rochia ideală.

Ai un eveniment important, afla cum trebuie sa te pregatesti cel mai bine!

Accesoriile au un rol importante

Accesoriile sunt și ele importante. E bine să investești într-un clutch de calitate și cu o valoare estetică, deoarece, de cele mai multe ori, acesta îți poate salva întreagă ținută.

În opinia Elenei Perseil, o culoare care merge cam la orice tip de rochie este gold sau bronz și poți accesoriza în culori calde: roz pal, bej deschis, gold sau bronz.

Dacă optezi pentru culori reci, lavandă, albastru, verde, poți merge pe argintiu ca și clutch și sandale, sau pantofi.

Când vine vorba de coafură, e bine să ții cont de complexitatea rochiei. Dacă ai o rochie de lux fluidă, părul trebuie lăsat liber sau prins într-o formă mai naturală.

Dacă optezi pentru o rochie mai sofisticată, e important să ții cont de stilul rochiei în alegerea coafurii perfecte.

Machiajul, de asemenea, este elementul care îți va completa aspectul. Sfatul Elenei Perseil este evitarea machiajele complicate. Menținerea unui look cât mai natural te va face să arăți mai tânără, mai fresh.

Dacă pui accent pe machiajul din jurul ochilor, atunci buzele trebuie să rămână în tonuri mai pale.

Alegerea ținutei, machiajului trebuie să rămână mereu o bucurie, și ai toate șansele să transformi apariția ta la un eveniment într-un succes !

Ultimele știri