Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Alexandru Ciucu si-a lansat prima colectie pentru femei

Eleganta si cocheta, asa se caracterizeaza in doua cuvinte prima colectie pentru femei lansata de cunoscutul designer Alexandru Ciucu. Colectia a fost inspirata din moda lui Coco Chanel si prezentata pe muzica lui Edith Piaf. Piesa de rezistenta pentru fiecare vestimentatie a fost palaria.

Alexandru Ciucu este convins ca orice doamna sau domnisoara poate fi la fel de atragatoare si intr-o tinuta un pic mai sobra. Sursa de inspiratie pentru designerul roman a fost nimeni alta decat Coco Chanel. Si nu intamplator.

"Mademoiselle Coco Chanel a fost un reper in moda. Ea a venit si a revolutionat moda. Vreau sa readuc cochetaria la femei, acea cochetarie a Parisului de altadata", a declarat designerul.

Alexandru a primit o mana de ajutor si de la Alina, sotia lui.

Smokingul si fracul au fost innobilate cu un suav "parfum" de femeie, unul care a prins, evident, la majoritatea doamnelor.

"Daca doamnele poarta palarie la un eveniment este un semn bun pentru ca palaria inseamna eleganta, aristrocatie, inseamna respect", a spus Catalin Botezatu.

Toate modelele din colectie sunt unicat. Fiecare doamna sau domnisoara care va dori sa poarte o rochie, un sarafan sau costum trebuie sa stie ca ii va fi creat pe propriile masuri.