Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Au riscat să-și tundă părul foarte scurt și li s-a schimbat cu totul înfățisarea. 30 de femei au făcut transformarea vieții lor

În zilele noastre, părul tuns scurt la femei nu este considerat doar practic, ci și o opțiune foarte elegantă pe care majoritatea tinde să o adopte atunci când vrea o schimbare radicală a look-ului. Există o listă extinsă de motive pentru care părul scurt este grozav, iar multe doamne și domnișoare consideră că au luat cea mai bună decizie. Iată cât de mult s-au transformat 30 de femei după ce și-au tuns părul foarte scurt

Au riscat să-și tundă părul foarte scurt și li s-a schimbat cu totul înfățisarea. 30 de femei au făcut transformarea vieții lor

shutterstock

O caofeză din Moscova, pe nume Kristina Katsabina, ajută femeile să se transforme total și să se simtă din nou frumoase, făcând schimbări incredibile în felul în care arată. Coafeza talentată demonstrează clienților săi că frumusețea feminină nu este măsurată de lungimea părului și nici măsurată de stereotipurile pe care societatea modernă le-a stabilit.

"Când am început să lucrez, aveam din ce în ce mai multe cleinte care veneau să se tundă scurt. Tot făcând aceste tunsori, am văzut transformările reale. În cele din urmă, m-am îndrăgostit de acest stil și m-a făcut să realizez că puteam vedea oamenii într-un mod diferit. Totul este să le oferi tunsori adecvate, în funcție de preferințele, personalitatea și carisma generală ale persoanei", spune Kristina pentru Bored Panda.

Coafurile care au schimbat cu totul înfățișarea a 30 de femei

"Profesia avea toate cerințele pentru ca să-mi placă: creativitate, stil și frumusețe, lucrul cu și pentru oameni, plata bună, libertate, oportunitatea de a gestiona procesul de la început până la sfârșit", spune Kristina despre meseria de coafeză.

A oferi clientelor sale o nouă înfățișare este unul dintre principalele motive pentru care Kristina a ales această meserie, demonstrând că o tunsoare poate schimba o persoană în doar câteva ore.

"Sunt specialistă, așa că oamenii vin la mine exclusiv pentru tunsori scurte. Sunt multe transformări pe care le-am făcut, dar nu aș putea spune care este preferata mea, deoarece fiecare tunsoare este unică și personalizată pentru persoana căreia o fac. Se poate observa cum fața devine mai dinamică, femeile devin mult mai tinere imediat, iar tunsorile în sine le fac să pară mai elegante și moderne", mai spune Kristina.

Vezi cele 30 de femei care au făcut transformarea vieții lor >>> AICI

Recomandari