Căutare Live

Ce produse de machiaj să-i faci cadou iubitei, de Valentine`s Day

Produsele de machiaj, cadoul ideal de Valentine`s Day pentru iubita ta.

Valentine`s Day bate la ușă și nu știi ce cadou să-i faci iubitei? Îndrăznește să alegi produse de machiaj: Le va adora.

”Indiferent de ce look își creează, oricare dintre doamne, fie că este vorba de un look de zi sau de un look de seară, un mascara vor folosi întotdeauna. E preferat a fi să aleagă un masacara cu mai multe proprietăți: cu efect de curbare, de alungire, volum”, a declarat Alis Costea, trainer Mac Cosmetics.

Alte produse de machiaj potrivite pentru cadoul iubitei, de Valentine`s Day, ar fi și o paletă de farduri. Cu ajutorul acesteia, își va crea mai multe look-uri. Rujul și blush-ul de calitate sunt alte idei perfecte de cadou.

Vezi, mai sus, ce produse de machiaj poți să-i faci cadou iubitei tale de Valentine`s Day.

Cirește și: Cele mai tari trucuri de machiaj pentru ochi! Se poartă privirea sălbatică

Vrei să afli mai multe despre tehnicile unui machiaj profesionist? Vino la Intact Make-up Academy! Învață de la specialiști cu peste 20 de ani de experiență în machiajul profesional de televiziune!

Nu uita! Un make-up reușit trebuie să întrunească toate elementele de bază: produse potrivite, atenție la detalii, locul și îndrumarea celor mai buni. Înscrie-te la Intact Make-up Academy și poți găsi tot ce te interesează pentru o viitoare carieră de succes.

Citește și: Selfie-ul perfect? Nu înainte de a avea machiajul perfect! Tehnica machiajului de selfie

Cele mai tari trucuri de machiaj pentru ochi! Se poartă privirea sălbatică... Machiaj de mahmureală, noul trend care face furori în lume...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x