Căutare Live

Cea mai bună mască de păr! În doar 15 minute, elimină toate efectele GERULUI

Cea mai buna masca anti-frig pentru parul tau!

Vremea rea își pune amprenta asupra sănătății. Părul este poate cel mai afectat de condițiile meteo extreme: devine aspru, vârfurile se despică și riscăm să îl pierdem cu fiecare pieptănare.

Cea mai bună mască menită să prevină efectele dezuastruoase ale gerului este și una foarte simplă. Cu doar trei ingrediente banale, dar foarte bogate în nutrienți, îți salvezi părul! În doar 15 minute.

Ingrediente

1 linguriță de miere
1 linguriță de scorțișoară
Jumătate de cană de ulei de măsline

Cea mai bună mască de păr! În doar 15 minute, elimină toate efectele GERULUI sursă foto: topremediinaturiste.ro

Instrucțiuni

Într-un vas mic, adaugă uleiul de măsline și încălzește-l. Ia-l de pe foc înainte de a deveni fierbinte, pune-l într-un vas și adaugă mierea și scorțișoară. Amestecă bine.

Mod de folosire

Aplică amestecul pe scalp cu o perie și lasă să acționeze 15 minute. Spăla apoi cu un șampon și aplică balsam!

Vei observa efectele miraculoase imediat! Convinge-te și tu că aceasta este cea mai bună mască de păr care combate efectele vremii capricioase!

Sursă

8 secrete ca fondul de ten să reziste 12 ore... Și tu faci greșeala asta? 7 trucuri cu ajutorul cărora îți poți intensifica privirea. Le vei adora!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri