Căutare Live

Sunt cele mai frumoase gemene din lume și trăiesc o dramă imensă! „Ne îndreptăm spre spital”

Surorile care sunt considerate cele mai frumoase gemene din lume trăiesc o dramă imensă, după ce familia lor a primit o veste cumplită de la medici.  

Ava şi Leah Clements.

Cele două copile, Ava şi Leah Clements, în vârstă de nouă ani, considerate cele mai frumoase gemene din lume, au peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram după ce mama lor le-a deschis contul.

Tot mama lor a fost cea care le-a introdus în lumea modei, însă chiar dacă se bucură de o atenţie specială şi sunt mereu în lumina reflectoarelor, cele două fete trec printr-o adevărată dramă.

În urmă cu două luni, tatăl lor a fost diagnosticat cu leucemie şi limfom, o formă agresivă de cancer.

Sunt cele mai frumoase gemene din lume și trăiesc o dramă imensă! „Ne îndreptăm spre spital”

Ava şi Leah Clements, alături de familia lor.

Gemenele au cerut ajutor pentru tatăl lor prin intermediul contului de Instagram, iar vineri au anunţat că acesta va fi supus unui transplant de măduvă.

„Ne îndreptăm spre spital pentru marea zi - transplantul de măduvă al tatălui nostru! Va primi celulele stem ale unchiului nostru şi sperăm ca celulele lui să preia controlul asupra corpului tatălui nostru, astfel încât cancerul să nu mai revină vreodată. Operaţia îl va face pe tata să fie foarte bolnav, dar sperăm ca totul să meargă conform planului, astfel încât să-l putem avea pe tatăl nostru înapoi cât mai curând posibil.”, a fost mesajul postat de cele două pe Instagram.

O tânără s-a spălat pe cap cu cola și apoi a mers la oglindă să vadă rezultatul! Ce s-a întâmplat cu părul... Surprize inedite pe care le poți face iubitei tale în luna februarie...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri