Căutare Live

Coafurile secolului XX. Cum se aranjau femeile acum o sută de ani

Bucle lejere, păr cârlionțat, buze roșii, păr scurt, păr lung și lista continuă la nesfârșit. De-a lungul anilor, femeile au făcut mari eforturi pentru a obține un păr frumos. Iată ce se purta la începutul secolului XX.

Bucle lejere, păr cârlionțat, buze roșii, păr scurt, păr lung și lista continuă la nesfârșit. De-a lungul anilor, femeile au făcut mari eforturi pentru a obține un păr frumos. Iată ce se purta la începutul secolului XX în materie de coafuri și machiaj.

În prima jumătate a secolului XX, părul era obligatoriu să fie prins în coc, în timp ce în a doua jumătate, coafurile au început să varieze.

Vouă care variantă vă place mai mult? Cea modernă sau cea adoptată de femeile anilor 90?

O tânără s-a spălat pe cap cu cola și apoi a mers la oglindă să vadă rezultatul! Ce s-a întâmplat cu părul... Ea este domnișoara cu cel mai urmărit și râvnit posterior de pe Instagram! Tânăra îi dă clasa lui Kim Khardasian! GALER...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri