Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Scapă de bisturiu în câțiva pași simpli! Corectarea formei nasului fără operaţie!

una dintre cele mai cerute intervenţii estetice la nivel mondial este rinoplastia

pexels.com

Există multe persoane care se tem de operații, mai ales cele estetice! În urma unui studiu recent, s-a dovedit faptul că una dintre cele mai cerute intervenţii estetice la nivel mondial este rinoplastia. Un nas în armonie cu trăsăturile feţei îmbunătăţeşte radical aspectul estetic per ansamblu!

Medicul estetician Iancu Morad remodelează nasul cu ajutorul acidului hialuronic şi al cristalelor de calciu. Această intervenţie este rapidă, nu necesită anestezie, nici perioadă de recuperare.

Acesta a declarat pentru CDIS: “Forma nasului poate fi corectată cu ajutorul injectării de acid hialuronic sau a cristalelor de calciu în zonele pe care vrem să le remodelăm. Se poate injecta şi toxină botulinică pentru a acţiona anumiţi muşchi şi a ridica vârful nasului. Ambele proceduri durează doar câteva minute. Se pot face şi în pauza de prânz, spre exemplu, deoarece ulterior nu rămân semne şi nici durere. În doar 10 minute pacientul pleacă acasă cu nasul corectat agreabil, în funcţie de fizionomia fiecărei persoane. Procedurile nu necesită timp de recuperare. În cazul în care folosim acid hialuronic rezultatul se menţine între 6 şi 8 luni. La botox rezultatele sunt de scurtă durată, de 3-4 luni. Cel mai eficient tratament este cel ce constă în injectarea cristalelor de calciu, cu rezultate ce se menţin până la 2 ani”, explică medicul estetician Iancu Morad.