Căutare Live

Creatoarea de moda Vivienne Westwood il sustine pe Julian Assange, fondatorul WikiLeaks

Veterana rebela a modei britanice, Vivienne Westwood a facut, din nou, senzatie la Saptamana Modei de la Londra. Colectia sa a fost ceva mai cuminte decat de obicei, dar creatoarea a iesit in evidenta prin declaratiile pe care le-a facut. I-a luat apararea lui Julian Assange si i-a transmis un sfat ducesei de Cambridge.

Vivienne Westwood este renumita nu doar pentru originalitate, ci si pentru declaratiile cu care-si intretine reputatia de rebela, chiar si acum, la varsta intelepciunii.In fata ziaristilor, ea a pledat cu pasiune pentru fondatorul WikiLeaks, refugiat in ambasada Ecuadorului din Londra.

"Sunt o puternica sustinatoare a lui Julian Assange si el chiar are nevoie de sprijin. Are mari necazuri. Ei sunt hotarati sa-l elimine. Si stim cine sunt "ei": mafia care controleaza intreaga lume", a spus Vivienne.

Creatoarea de moda nu l-a ajutat pe Assange doar cu declaratii, ci si cu cateva mii de lire sterline din vanzarea unor tricouri cu chipul lui. Jurnalistii au mai intrebat-o ce sfat i-ar da ducesei de Cambridge, considerata un model de eleganta.

Vivienne Westwood i-a transmis lui Kate sa nu-si cumpere prea multe haine, ci sa le poarte mai des pe cele pe care le are, pentru a contribui la reducerea poluarii. Dar, oricat rasunet ar avea declaratiile creatoarei britanice, tot colectiile sale sunt cele care suscita mai mult interes.

Ca de obicei, Vivienne Westwood a pastrat pentru Paris toaletele mai excentrice si a expus, la Londra, linia sa pret-a-porter. Colectia calificata drept "eleganta si nu lipsita de umor" a inclus, totusi, si cateva tinute mai iesite din comun, aplaudate din public de vedete ca Bryan Adams sau Peaches Geldof.

FOTO: Hepta

Rihanna si-a facut mult asteptatul debut in moda... Roxana Vancea se antreneaza la fel ca soldatii americani!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri