Culoarea de păr pe care trebuie să o porți toamna asta dacă ești brunetă

 
+3 click pentru
galerie

Culoarea de păr pe care trebuie să o porți toamna asta dacă ești brunetă. Toamna se instalează, așadar încercăm să ne gândim la tendințele în frumusețe care vor marca ultimele luni din an, fiind culorile cele mai așteptate de către orice femeie. 

Noile tendințe în materie de culori de păr ne ajută să obținem un look cât mai fresh. Cu această ocazie, culoarea de păr pentru brunete se vor obține prin intermediul tehnicii de balayage 3D.

Culoarea de păr 2019 pentru sezonul de toamnă 2019

Balayage-ul a fost unul dintre efectele de culoare cele mai populare din ultimii ani, recent înregistrându-se câteva variațiuni ale tehnicii care ne permit iluminarea părului de manieră mai naturală, iar de aici se naște balayage-ul 3D în care este necesar amestecul tonurilor în manieră mai uniformă pentru ca părul se arate mai voluminos.

Culoare de păr pentru brunete 

Diferența între balayage tradițional și 3D este aceea că în primul rând se observă un contrast mai puteric între tonurile obscure a rădăcinii de păr și tonurile clare ale punctelor, în timp ce în cel de-al doilea caz se creează un amestec între lumini și degradeuri care dau luminozitate în anumite părți ale părului pentru a crea un efect mai mare de volum.

Diferența dintre un balayage tradițional și 3D este aceea că se creează un amestec între lumini și degradee care dau luminozitate anumitor părți din păr pentru a crea efect mai mare de volum.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI