Căutare Live

Dana Sota, senzuală la 57 de ani. Care sunt secretele tinereții fără bătrânețe

"Iubesc să fiu femeie la orice vârstă" - aşa îşi începe Dana Sota manifestul pentru feminitate. Expert în beauty de peste 20 de ani, şi-a celebrat aniversarea celor 57 de ani împliniţi printr-o confesiune foto plină de senzualitate.

Această şedinţă foto este de altfel şi cea care dă startul unei campanii-manifest prin care Dana Sota vrea să demoleze, cu un exemplu personal, mare parte dintre tabuurile universului feminin. Misiunea sa este să le dea încredere femeilor să accepte realitatea. Care sunt secretele tinereții fără bătrânețe.

"Am împlinit în pimăvară 57 de ani și, da, trece timpul! Frumusețea pe care eu o scriu și o povestes de 20 de ani, cum ai spus, trebuie să însemne mult mai mult, iar femeile trebuie să înțeleagă că acest mult mai mult ține, de fapt, de interior și de exterior, deopotrivă, de cum ne simțim pe interior, de cum avem grijă de noi la interior, dar și cum apăream în fața celorlalți.

Este vorba și despre energia pe care o degajăm și despre vitalitate, este vorba despre foarte multe lucruri. Acest manifest vine în direcția în care să le încurajez pe femei prin exemplul personal", spune Dana Sota la Observator.

"Poți să te simți bine în pielea ta, poți să arăți bine indiferent de vârstă, poți să ai o viațpă frumaosă și după 30-40 de ani când, poate, fetele foarte tinere ne consideră bătrâne deja", mai spune Dana Sota.

Ce subiecte va atinge în proiect?

"În acest manifest vreau să dau încredere și să înțeleagă femeile că sunt frumoase indiferent de felul în care arată, indiferent de lucruile car ele înconjoară. Este bine să fii mereu cea mai bună versiune a ta! Prietenii îmi spun că am inventat metoda SOTA și mă tachinează că dorm în frigider, că mi-am vândut sufletul să nu se vadă anii", spune Dana Sota.

Ce este Metoda SOTA?

"Practic a devenit un acronim, S vine de la stil de viață sănătos,somn, bineînțeles, O de la odihnă, T de la tine, să te pui pe primul loc, nu, nu este egoism și aA de la alimentație și apă. Toate acestea la un loc contează enorm", spune Dana Sota.

Metode simple pentru a controla părul rebel...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x