Live acumFilm: John Wick 2
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Dovada ca machiajul face minuni! Experimentul inedit pe care o tanara l-a realizat cu ajutorul fardurilor

Nu mai exista nici o indoiala! Un machiaj bun poate sa schimbe total trasaturile fetei. Si avem si dovada: o tanara din Japonia, care a facut un experiment inedit. Fata si-a fardat doar jumatate de fata, doar pentru a arata cat de important este un machiaj bine realizat. Vedeti experimentul in GALERIA FOTO de mai jos!

Asiaticele au un complex evident: ochii. O arata si un studiu realizat in Japonia, conform caruia tinerele cu varste cuprinse intre 16 si 30 de ani nu ar iesi din casa fara sa se machieze. De aceea, a sustine un curs de make-up in Japonia este un lucru normal, si asta pentru ca tinerele sunt foarte preocupate de aspectul lor fizic, dar si pentru ca doresc sa afle secretele mascarii ochilor "asiatici".

Lentile de contact, gene false dramatice, produse de machiaj de calitate - acestea sunt secretele fetelor din Asia. Iar o tanara din Japonia a vrut sa dovedeasca importanta unui machiaj bine realizat: si-a fardat doar jumatate de fata si a aratat diferentele socante de dinainte si dupa.

Nu ratati GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: dofiga.net

Recomandari