Dr. Quinn, mai frumoasă ca în tinerețe la 66 de ani! Actrița ta fost măritată de patru ori și divorțată tot de atâtea ori

Actrița Jane Seymour, cunoscută drept fosta fată Bond, dar, mai ales, pentru rolul ei celebru din serialul „Dr Quinn, Medicine Woman” arată  senzațional la 66 de ani. Chiar dacă Mama Natură a fost mai mult decât generoasă cu ea, actrița nu a avut noroc în dragoste.

Actrița Jane Seymour, cunoscută drept fosta fată Bond, dar, mai ales, pentru rolul ei celebru din serialul „Dr Quinn, Medicine Woman” arată senzațional la 66 de ani. Chiar dacă Mama Natură a fost mai mult decât generoasă cu ea, actrița nu a avut noroc în dragoste.

Actrița trăiește în Malibu și a fost măritată de patru ori și divorțată tot de atâtea ori. Are un băiat și o fată cu al treilea soț și gemeni cu al patrulea soț.

În ciuda faptului că a ajuns la 66 de ani, Jane susține că nu a apelat la intervenții estetice.

„Dacă vreți să știți adevărul, eu mănânc normal. Îmi plac legumele și peștele proaspăt și fac exerciții, pilates cu greutăți mici”, mărturisește actrița. De asemenea, aceasta susține că ea consumă zilnic, un pahar de vin, pentru că nu-și refuză micile plăceri.

„Nu folosesc Botox, ca actriță trebuie să poți să te exprimi. Dacă vă exfoliați pielea frecvent și vă demachiați e suficient. Eu îmbătrânesc natural. Am nevoie ca toți mușchii mei să se miște. Câteodată joc roluri de bunică, câteodată joc rolul unei persoane îndrăgostite”, mai spune Seymour.

Ultimele știri