Ei au slăbit peste 50 de kg și ne oferă cele mai prețisoase sfaturi! Află cum îți poți schimba și tu viața, în doar câteva luni!

Uneori, când te hotărăști să începi un stil de viață sănătos, ești inundat de informațiile de pe Internet și nu știi cu ce să încep

Uneori, când te hotărăști să începi un stil de viață sănătos, ești inundat de informațiile de pe Internet și nu știi cu ce să începi.

Oamenii pe care vi-i prezentăm au știut perfect ce trebuie să facă pentru a ajunge la forma dorită și împărtășesc cu noi sfaturi pe care trebuie să le respectați la începutul uni astfel de drum.

1. Ascunde cântarul și oglinda în care te vezi în

totalitate!

Acest lucru te va ajuta să te concentrezi asupra cererilor ce vin din partea corpului tău. Nu vei mai fi obsedat să vezi cum arăți și, dacă nu vezi rezultate, să te demotivezi.

2. Încearcă să termini un program, chiar dacă te-ai mai apucat de el și nu l-ai terminat!

Unul dintre cei pe care vi-i prezentăm a început să alerge. Tot ce își dorea era să alerge, deși programul pe care îl începuse acum îl mai interesase și în trecut. Însă, mereu și-a găsit scuze: că este prea cald afară, că îl doare spatele etc. Acum, fără alt obiectiv, și-a dorit doar să termine programul. Și a reușit.

3. Învață câte calorii are mâncarea pe care o mănânci


4. Elimină carbohidrații procesați și zahărul alb.

5. Scrie o scrisoare în care să scrii de ce vrei să slăbești. Te va motiva.

6. Mergeți. Mergeți mult. Peste tot.

7. Renunță la fast-food și învață să gătești!

Ultimele știri