Căutare Live

Ei sunt antrenorii de fitness care le ajuta pe Kim Kardashian sau Miley Cyrus sa se mentina in forma

Numele instructorilor de fitness ai vedetelor de la Hollywood sunt putin cunoscute de marele public. Totusi, celebritati precum Sofia Vergara, Kim Kardashian sau Jennifer Lopez le sunt profund recunoscatoare.

Gunner Peterson s-ar putea lauda ca este, nu doar antrenorul, ci si prietenul unor mari vedete: de la Sylvester Stallone, el insusi un mare atlet, pana la Jennifer Lopez sau Sofia Vergara. Antrenorul spune ca un trup de invidiat se obtine prin multa munca. Nu exista alte secrete ascunse.

“Pentru toti acesti oameni din top, cea mai mare problema este sa-si gaseasca timp pentru exercitiile fizice in programul lor incarcat”, sustine Peterson.

Mari Winsor este o alta antrenoare renumita la Hollywood, specializata in pilates. A intrat in atentia presei dupa ce a ajutat-o pe Miley Cyrus sa-si transforme, pur si simplu, corpul.

“Ea mai avea niste ramasite ale corpului de copil mic si voia sa se simta femeie, sa-si schimbe trupul. Voia sa-si sculpteze bratele, dar, inainte de toate, sa-si sculpteze burtica”, spune Mari Winsor.

Autografele si pozele cu dedicatie primite de cei doi antrenori dovedesc ca vedetele stiu bine ce le datoreaza si le sunt recunoscatoare. Si, la randul lor, si ei sunt mandri de succesul clientilor pe care ii ajuta sa ramana mereu impecabili pe scena sau pe ecran.

Si-a dorit o transformare spectaculoasa pentru 2013! Cum arata jurnalista care a vrut sa fie mai tanara cu 10 ani...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri