Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Facebook de Vedetă: Elizabeth Hurley! Pozele HOT nu ţin cont de vârstă! Şi ce poze

Se apropie de 49 de primăveri, dar asta doar dacă priveşti certificatul de naştere. Privindu-i "ambalajul", n-ai licita mai mult de-o adolescentă ce tocmai a ieşit de pe băncile facultăţii

Se apropie de 49 de primăveri, dar asta doar dacă priveşti certificatul de naştere. Privindu-i "ambalajul", n-ai licita mai mult de-o adolescentă ce tocmai a ieşit de pe băncile facultăţii.

Dar Elizabeth Hurley nu se menţine tânără doar ca aspect. E conectată pe toate site-urile de socializare, dar parcă acordă un pic mai mult timp contului său de Facebook, acolo unde trebuie să se îngjirească de cei peste un milion de fani care o urmăresc îndeaproape!

Actriţă şi model, englezoaica s-a iubit aproape 13 ani cu Hugh Grant, dar relaţia s-a oprit amiabil, acesta urmând să fie naşul lui Damian, fiul lui Liz şi al lui Steve Bing, om de afaceri cu care a avut o relaţie scurtă şi care, spre ruşinea lui, n-a recunoscut niciodată că ar fi copilul său. Deşi testele ADN au demonstrat contrariul.

Lăsând picanteriile şi revenind la contul de Facebook, Elizabeth îşi încântă prietenii virtuali cu imagini HOT, ce strâng, de fiecare dată, peste 30.000 de like-uri!

Ce e frumos şi fanilor le place, nu-i aşa?

VEZI ŞI ALTE GALERII DIN "FACEBOOK DE VEDETĂ":

- Andreea Bălan

- Jason Statham

- Lora

Recomandari