„Femeia-vârcolac” și-a surprins soțul cu trăsăturile ei de păpușă. După căsătorie, a făcut o schimbare radicală, în ciuda bolii ei necruțătoare!

Supatra ‘Natty’ Susuphan, o femeie care suferă de sindromul Ambras, care presupune creșterea excesivă de păr pe corp, a început să se radă după nuntă. Decizia „femeii-vârcolac” a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că soțul ei s-a îndrăgostit de ea în starea în care era și nu i-a impus vreodată să se schimbe de dragul lui.

Supatra ‘Natty’ Susuphan, o femeie care suferă de sindromul Ambras, care presupune creșterea excesivă de păr pe corp, a început să se radă după nuntă. Decizia „femeii-vârcolac” a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că soțul ei s-a îndrăgostit de ea în starea în care era și nu i-a impus vreodată să se schimbe de dragul lui.

Natty a reușit o performanță cu care nu se pot lăuda toate femeile: l-a făcut pe soțul ei să se reîndrăgostească de ea, după ce bărbatul a remarcat că cea cărea i-a jurat iubire veșnică are trăsături gingașe, de păpușă.

Tânăra are păr în exces pe tot corpul, inclusiv pe față, iar în 2010 a devenit și deținătoarea unui titlu probabil nedorit, oferit de Guinness World Record. Din păcate, niciun tratament nu a oferit soluții definitive, nici măcat cel cu laser.

După căsătorie, Natty a început să se radă constant pe față, deși medicii au avertizat-o că există riscul ca pilozitatea să se îndesească. Însă de dragul soțului ei, femeia-vârcolac nu a ezitat nico clipă, scrie Daily Mail.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri