Antena Căutare

Imagini INCENDIARE! Fiica lui Lenny Kravitz a pozat nud, exact ca mama ei acum 30 de ani- GALERIE FOTO

Actriţa americană Zoe Kravitz, în vârstă de 29 de ani, a pozat nud în revista „Rolling Stone“ şi a replicat fotografia celebră a mamei ei, Lisa Bonet (50 de ani), la 30 de ani distanţă, pe vremea când încă era căsătorită cu Lenny Kravitz, tatăl lui Zoe.

Actriţa americană Zoe Kravitz, în vârstă de 29 de ani, a pozat nud în revista „Rolling Stone“ şi a replicat fotografia celebră a mamei ei, Lisa Bonet (50 de ani), la 30 de ani distanţă, pe vremea când încă era căsătorită cu Lenny Kravitz, tatăl lui Zoe.

Revista va apărea pe piaţă în luna noiembrie, exact în aceeaşi lună în care a apărut şi numărul cu Bonet, în urmă cu 30 de ani. Zoe Kravitz este copia fidelă a mamei sale.

1988, Lisa Bonet, acum în vârstă de 50 de ani, a purtat o cămaşă albă peste trupul gol, dar în interiorul revistei renunţa complet la haine şi apărea în toată splendoarea.

„Dintotdeuana am iubit atât de mult această copertă. Când mă gândesc la Rolling Stone, asta e imaginea care îmi apare în cap de fiecare dată. E o imagine remarcabilă a ei. E frumoasă“, mărturiseşte Zoe.

Imagini INCENDIARE!  Fiica lui Lenny Kravitz a pozat nud, exact ca mama ei acum 30 de ani- GALERIE FOTO

Lenny Kravitz şi Lisa Bonet au apărut pentru prima oară în public în 1987, în timpul unei petreceri din Las Vegas. În acelaşi an s-au şi căsătorit. La 1 decembrie 1988 cei doi anunţau că au devenit părinţi şi că fiica lor se numeşte Zoe.

Lisa şi Lenny s-au despărţit în 1993, dar au continuat să fie o familie completă de dragul micuţei Zoe. Zoe Kravitz a povestit în repetate rânduri că nu a simţit lipsa vreunuia dintre părinţi pentru că a fost tot timpul răsfăţată de ei. Lenny a avut sute de iubite, dar nu s-a mai căsătorit cu niciuna.

Românii sunt în extaz! Antonia este în TOP 100 cele mai frumoase femei din lume. Ce loc ocupă?... 3 trucuri de îngrijire pentru ten în sezonul rece...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x