Căutare Live

FOTO: A surprins-o în cel mai intim moment! Cea mai sexy șoferiță i-a înnebunit pe toți cu decolteul ei incendiar

Cald afară, mult mai cald în mașină, iar dacă alături mai ai o persoană pusă pe poze mari, atunci te vei trezi cu decolteul tău generos pe mai toate site-urile de socializare

Cald afară, mult mai cald în mașină, iar dacă alături mai ai o persoană pusă pe poze mari, atunci te vei trezi cu decolteul tău generos pe mai toate site-urile de socializare.

Imaginea în care centura de siguranță îi conturează bustul generos al unei tipe a făcut senzație pe internet, spre bucuria bărbaților, care au privit cu mare atenție și bucurie una dintre cele mai sexy șoferițe din lume.

Papionul - vedeta sezonului in materie de accesorii barbatesti... Ce se întâmplă imediat după ce te speli cu apă minerală pe față! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri