Căutare Live

Galerie FOTO: Adriana Lima, apariție de senzație la Cannes! ”Așa decolteu nu s-a văzut de ani buni”

Supermodelul brazilian Adriana Lima a înnebunit asistența de la Cannes în momentul în care și-a făcut apariția într-o rochie neagră, cu un decolteu păcătos

Supermodelul brazilian Adriana Lima a înnebunit asistența de la Cannes în momentul în care și-a făcut apariția într-o rochie neagră, cu un decolteu păcătos.

Mai mult, în momentul în care s-a aplecat, ușor, imaginația bărbaților a luat-o complet razna. Printre comentariile de pe site-urile de socializare, unul singur ne-a sărit în evidență: ”Așa decolteu n-am mai văzut de ani buni”. Sigur, au mai fost ceva apariții incendiare, cum ar fi cea a Salmei Hayek, dar fiecare cu gusturile sale.

Foto: Hepta

FOTO: A ieșit de la filmări și toți au privit-o! Fiica lui Demi Moore și Bruce Willis arată DEMENȚIAL... Valul MIC se face MARE, când apare ea la SOARE! Ela stă numai în LUX, tu-i dai FLUX, ea vrea REFLUX...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri