Căutare Live

GALERIE FOTO! Cele mai frumoase cinci fotomodele din Columbia, pictoriale incendiare la aniversare! (+18)

Se stie ca in Columbia se gasesc unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Doar acolo s-a nascut Sofia Vergara. Dar ce veti vedea acum s-ar putea sa o faca uitata pe frumoasa care are un succes urias la Hollywood in serialul "Modern Family".

"Soho Magazine" aniverseaza 14 de existenta, iar editorilor binecunoscutei reviste s-au gandit sa dea o lovitura de imagine. Si au reusit! Au adunat cele mai frumoase cinci fotomodele din Columbia pentru sedinte foto spectaculoase.

Daisy Lopez, Danielle Ordonez, Monica Hernandez, Olivia Aristizábal si Zsuzsanna Malomhegyi (ce nume maghiar are!) sunt cele cinci frumuseti. Pentru cateva clipe uitati de droguri si de Pablo Escobar si admirati-le. Merita!

Foto: Soho Magazine

FOTO! Vedeta autohtona care nu are nevoie de operatii estetice. "Sunt mandra ca la 35 de ani arat asa"... Cum sa tratezi arsurile solare folosind remedii naturiste...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri