Galerie FOTO: După ce te uiţi la imaginile astea, o să vezi altfel operaţiile estetice! Dovada că pot face minuni

Din dorinţa de a arăta cât mai bine şi pentru a scăpa de anumite probleme, doamnele şi domnişoarele apelează din ce în ce mai des la ajutorul chirurgului estetician.

Din dorinţa de a arăta cât mai bine şi pentru a scăpa de anumite probleme, doamnele şi domnişoarele apelează din ce în ce mai des la ajutorul chirurgului estetician.

Fie că vor să îşi micşoreze nasul, să îşi mărească bustul, să scape de surplusul de greutate sau să ascundă efectele trecerii timpului pe chip, femeile percep operaţiile estetice ca pe o salvare de nerefuzat.

Unele intervenţii sunt reuşite, altele nu prea au succes, iar asta depinde de priceperea şi îndemânarea doctorului, dar şi de fizionomia pacientei. Galeria foto de mai sus prezintă cazul unor femei care s-au schimbat complet în urma operaţiilor. Spectaculos, nu-i aşa?

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri