Căutare Live

Galerie FOTO: Să înceapă mai repede Mondialul! Cele mai SEXY poze cu supermodelul Adriana Lima

Turneul final din Brazilia începe pe 12 iunie 2014, fix în ziua în care Adriana Lima sărbătoreşte cea de-a 33-a aniversare. Ce să mai, un motiv DUBLU pentru a aştepta startul Campionatului Mondial

Turneul final din Brazilia începe pe 12 iunie 2014, fix în ziua în care Adriana Lima sărbătoreşte cea de-a 33-a primăVARĂ. Ce să mai, un motiv DUBLU pentru a aştepta startul Campionatului Mondial.

Câştigă aproape opt milioane de dolari pe an şi este văzută drept una dintre cele mai frumoase manechine din lume! E pasionată de lucrurile sfinte, dar le completează perfect cu şedinţele foto fierbinţi.

În 2006, pe vremea când avea 25 de anişori, Adriana şoca pe toată lumea cu o declaraţie pe care puţini au crezut-o: "Sunt virgină! Sexul este pentru persoanele căsătorite".

În iunie 2008, a recunoscut relaţia cu starul NBA Marko Jarici, iar un an mai târziu, după ce au devenit soţ şi soţie, au şi devenit părinţi. Au apărut pe lume două fetiţie, dar căsătoria avea să se sfârşească în luna mai a lui 2014.

Domnii care o apreciază suntem siguri că au primit cu multă bucurie vestea că frumoasa braziliancă este din nou singură şi n-au dat mare importanţă faptului că, după propria credinţă, Adriana s-ar putea să intre, din nou, în pauză de sex.

Vei râde mult! Cum să te machiezi în 10 secunde... Rujul, ridicat la rang de artă! Orice femeie şi-ar dori aşa ceva!...
Ultimele știri