Antena Căutare

Minune. Cum s-a transformat „băiețelul” din imagine în cea mai frumoasă femeie din lume

Povestea lui Hans Christian Andersen pare să aibă un corespondent serios în viața reală. „Rățușca cea urâtă” poate deveni cea mai frumoasă femeie a planetei, iar dovezile transformării sunt mai mult decât evidente.

Povestea lui Hans Christian Andersen pare să aibă un corespondent serios în viața reală. „Rățușca cea urâtă” poate deveni cea mai frumoasă femeie a planetei, iar dovezile transformării sunt mai mult decât evidente.

De curând, jurnaliștii celebrei reviste people au întocmit un clasament al celor mai frumoase femi din lume în anul 2019, iar la finalul votului, pe primul loc s-a aflat actrița Jennifer Garner.

Publicaţia a explicat că a ales starul în vârstă de 47 de ani pentru cariera în actorie şi munca ei în scopuri caritabile şi pentru felul în care îşi creşte cei trei copii pe care îi are cu fostul soţ, Ben Affleck.

Pe lângă actorie, Garner a cofondat compania de hrană organică pentru copii, Once Upon a Farm, şi este ambasador al organizaţiei Salvaţi Copiii.

Ea a declarat pentru People că nu s-a considerat niciodată, pe când locuia în Virginia de Vest, „una dintre fetele drăguţe”. Actriţa a mărturisit că îmbracă de cele mai multe ori haine comode, făcând excepţie atunci când se află pe covorul roşu, şi că cei trei copii ai ei o preferă să arate „ca o mamă”.

Numărul People dedicat frumuseţii va fi lansat pe 6 mai.

În 2018, aleasă a fost cântăreaţa Pink, iar un an înainte, actriţa Julia Roberts.

Pentru Jennifer Garner, lucrurile nu au fost mereu așa. În copilărie, fosta soție a lui Ben Affleck nu era tocmai cea mai populară fată din școală, dovadă fotografia din galeria de mai sus. Treptat, rățușca cea urâtă a devenit o femeie superbă, care pe lângă aspectul său superb, este și un exemplu demn de urmat.

Care sunt secretele unui păr de invidiat. Știai că experții recomandă să-l spălăm zilnic?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x