Căutare Live

Membrii echipei nationale de rugby au pozat pentru Calendarul Oficial Alexandru Ciucu

Ce au in comun designerul Alexandru Ciucu si membrii echipei nationale de Rugby? Noblete, eleganta, o personalitate puternica si fracul. La initiativa creatorului de moda, “stejarii” au acceptat provocarea de a aparea intr-o ipostaza inedita in Calendarul Oficial Alexandru Ciucu pentru noul an. Iar rezultatul a uimit si a incantat pe putinii care au avut norocul sa-l vada deja, inclusiv pe Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei.

„La inceput, li se parea ceva nefiresc pentru ei. La un moment dat, au inceput sa comunice foarte usor cu camera”, spune Alexandru Ciucu despre lucrul cu jucatorii de rugby.

Fotografiile au fost facute de Alex Galmeanu, care a realizat mii de cadre cu sportivii. A fost nevoie de opt zile pentru selectarea celor 12 imagini corespunzatoare lunilor anului.

Profitul rezultat din vanzarea acestui calendar va fi donat Fundatiei „Principesa Margareta”, pentru programul care sprijina tinerele talente ale Romaniei. Cei care vor sa cumpere calendarul trebuie sa stie ca acesta este personalizabil si se poate inscriptiona pe el numele celor care il comanda.

Calendarul se lanseaza oficial in aceasta seara, in cadrul unui eveniment special.

Frumoasele si bestia. Ingerii de la Victoria's Secret canta melodia lui Justin Bieber!...
Ultimele știri