Moldova se laudă cu Rapunzel. Cum arată Xenia, tânăra cu păr lung până la genunchi

Xenia nu s-a mai tuns de 14 ani, iar părul ei arată uimitor. Lung de patru metri, acesta o face pe posesoarea lui să se simtă extrem de feminină, după cum mărturisește chiar ea.

Tânăra, care acum are 30 de ani, spune că își menține sănătoasă podoaba capilară cu ajutorul unui regim delicat de îngrijire: aplică măști pentru întărirea foliculilor de păr, lasă firele să se usuce natural și nu le taie.

De fapt, Xenia a renunțat doar la câțiva centimetri, la un moment dat, în ultimii 14 ani. A făcut-o, potrivit declarațiilor sale, pentru a se asigura că părul rămâne în stare perfectă.

Cu toate că pare greu de crezut, nu și-a propus să atingă această lungime. Inițial, și-a dorit să învețe cum să-l hrănească pentru a îl menține neted. Cu toate acestea, pe măsură ce i-a crescut, a realizat cât de mult îi place felul în care arată părul până la genunchi și a decis să-l mențină așa.

În ciuda frumuseții sale, Xenia Lanenco recunoaște că uneori acesta îi ridică mari probleme: îl prinde în ușile mașinilor, în fermoarele hainelor sau se agață de clanțe. Din fericire, spre deosebire de majoritatea persoanelor cu păr lung, nu se confruntă cu dureri de cap.

Moldova se laudă cu Rapunzel. Cum arată Xenia, tânăra cu păr lung până la genunchiMoldova se laudă cu Rapunzel. Cum arată Xenia, tânăra cu păr lung până la genunchi

Sursa foto: Profimediaimages.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri